Lid worden?

Doel. De Heemkundekring Philippuslandt stelt zich ten doel de geschiedenis van het eiland Sint Philipsland te onderzoeken, te beschrijven, te bewaren, te publiceren en te tonen. En daarmee datgene wat voorbij is of voorbij gaat, levend te houden voor de huidige en voor de komende generaties.

Wat doen we? De Kring is opgericht in januari 2001 en telt ruim 450 leden. Jaarlijks wordt het blad ‘Cronicke van den lande van Philippuslandt’ (ca. 60 pagina’s) uitgegeven. Op deze website https://philippuslandt.nl vindt u nieuws en wetenswaardigheden over de activiteiten van de vereniging en oude verhalen.

Verleden zichtbaar. De vereniging maakt het verleden zichtbaar met lezingen en beeld- en geluidpresentaties, restaureert en onderhoudt cultuur-historische objecten zoals de ‘Travalje’ en de oude weegbrug. De vereniging is gesprekspartner voor overheden en instellingen op het gebied van cultuurhistorie.

Meld u aan. Bent u geïnteresseerd en wilt u ons steunen? Meld u dan aan als lid. Wij verwelkomen u graag. De contributie bedraagt 11,50 euro per kalenderjaar, een gezinslidmaatschap kost 16 euro.

Stuur eenvoudig even een berichtje met uw naam, adres, emailadres en telefoonnummer naar onze secretaris, via philippuslandt.secretaris@gmail.com en u krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Of maak gebruik van de contact pagina op deze website: https://philippuslandt.nl/contact/